uw huidige locatie:  Home > Nieuwe Producten

Nieuwe producten / Innovatie

JHM Lighting verzint nog dagelijks nieuwe producten voor het assortiment. Met ons team van lichtontwerpers worden alle mogelijkheden tot in detail besproken voordat we een prototype fabriceren. Vervolgens moet elk prototype gekeurd worden volgens alles mogelijke keuringen die wereldwijd nodig kunnen zijn. Elk goed gekeurd exemplaar wordt vervolgens geproduceerd en getest. Pas als alles naar wens is kan het product gepresenteerd worden.

BOA STOP bord type JHM_LCD02


Vanaf 1-1-2011 mogen de BOA s (waaronder Boswachters) geen POLITIE STOP transparant meer voeren in hun auto. In opdracht van Staatsbosbeheer ontwierpen wij een nieuw transparant voor de BOA s. Dit transparant is compact, voorzien van bevestigings beugels voor de zonneklep in de auto en kan zowel spiegelschrift als gewoon schrift.
Lees meer...

JHM Jacht LampenCLS-Led Revo


De CLS-Led Revo is het absoluut het beste product voor buiten gebruik. Deze 20 Watt led flood light vervangt een normale lichtbron van ca 200 watt. Het unieke ontwerp is stijlvol en spatwaterdicht. De CLS Revo is tevens eenvoudig te veranderen "op maat" Door andere lenzen of een andere kleur leds in te zetten, verandert deze Led flood light van bijv 30 naar 54 graden. Ook voor smalle bundels voor het accentueren van pilaren van een gebouw is de CLS Revo snel aan te passen. De CLS Revo wordt volledig in Nederland geproduceerd en heeft een garantie van 3 jaar !!

Lees meer...