uw huidige locatie:  Home > LED verlichting > LED Spots

CLS-Led Revo


De CLS-Led Revo is het absoluut het beste product voor buiten gebruik. Deze 20 Watt led flood light vervangt een normale lichtbron van ca 200 watt. Het unieke ontwerp is stijlvol en spatwaterdicht. De CLS Revo is tevens eenvoudig te veranderen "op maat" Door andere lenzen of een andere kleur leds in te zetten, verandert deze Led flood light van bijv 30 naar 54 graden. Ook voor smalle bundels voor het accentueren van pilaren van een gebouw is de CLS Revo snel aan te passen. De CLS Revo wordt volledig in Nederland geproduceerd en heeft een garantie van 3 jaar !!

Lees meer...

CLS Revo bij Valentino Flowershop

CLS Revo modulair 20 watt
Voor het nieuwe filiaal van Valentino Flowershop te Veenendaal hebben wij conventioneel licht gecombineerd met Warm Witte Led strips en de CLS Revo. De CLS Revo modular met trackrail adapter is eenvoudig op andere plaatsen te monteren. Door de natuurlijke kleur (3000K) komen de snijbloemen prachtig naar voren. Aangezien er geen warmte van de Revo afkomt gaan de bloemen langer mee dan bij conventionele verlichting.
Lees meer...

Onze LED verlichting

Onze LED verlichting wordt ontworpen volgens de wensen van onze klanten en zijn voorzien van de laatste generatie LED's. Het gebruik van gewone LED's is inmiddels verouderd en al onze nieuwe LED verlichting, LED Parren, LED panelen en LED Vloeren worden tegenwoordig voorzien van SMD LED's. Het gebruik van SMD LED's is duurder dan gebruik van gewone LED's, maar de licht opbrengst van onze SMD LED producten is dan ook bijna 2x zo hoog.

.....Een investering in een heldere toekomst !!.....

*


 
 


Led verlichting Schiedamse Molen


Voor de Stichting Schiedamse molens hebben wij afgelopen jaar de herbouwde Schiedamse molen "de Kameel" met led verlicht. Deze Schiedamse molen is compleet herbouwd en in plaats van conventionele verlichting heeft de Stichting Schiedamse Molens gekozen voor led verlichting. Om het beste resultaat te kunnen halen hebben wij vanzelfsprekend eerst een test gedaan met verschillende Led verlichtings armaturen.
Lees meer...

LED Gevel Verlichting op Kantoor Villa


Deze kantoor villa in Bussum was verlicht met een LED wash van een leverancier die inmiddels failliet is. De klant was echter niet tevreden over het resultaat en was op zoek naar goede LED verlichting voor het aanlichten van de gevel van het kantoor. Wij hebben deze gevel vervolgens uitgelicht met slechts 2x Revo van 20 Watt. De CLS Revos zijn voor deze situatie uitgerust met 54 graden lenzen om een breedere spreiding te kunnen geven. Met een totaal verbruik van slechts 40 watt is deze gevel dus nu keurig verlicht.

Lees meer...

CLS-Led Revo Modular, Basic en RetailTelefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl