uw huidige locatie:  Home > LED verlichting > LED Panelen

Dimbare LED panelen


In deze multifunctionele zaal van t Veerhuis in Nieuwegein was een belangrijke wens om veel daglicht binnen te brengen. Onze dimbare LED panelen van 60x60 cm waren niet geschikt aangezien een systeemplafond van Rockfon van 90x90 cm gebruikt zou gaan worden. JHM Lighting heeft speciaal voor deze zaal dimbare LED panelen van 90x90cm ontworpen en geproduceert met een lichtopbrengst van maar liefst 7000 lumen per paneel. Aangezien de panelen dimbaar zijn via 0-10V met het domotica systeem kunnen de panelen aangepast worden aan de gewenste sfeer. Door de extreem hoge licht opbrengst hebben bezoekers van de ruimte niet in de gaten dat het hier om LED verlichting gaat, iedereen denk dat het zonlicht is. Wij zijn bijzonder trots op het uiteindelijke resultaat en weer een tevreden klant.

Locatie: t Veerhuis
Ontwerp: DSGN4U


Lees meer...

Led Panelen in Kleding Winkel

Led Daglicht panelen in Kleding Winkel
Voor Kleding winkel H!P te IJsselstein leverde JHM Lighting de daglicht panelen bij de pas kamers. Door de enorme hoeveelheid daglicht die onze led panelen geven komt de kleur van de kleding er net zo uit te zien als in echt daglicht. Naar buiten lopen om de kleur te bekijken is dus niet meer nodig met deze Led panelen. De Led panelen zijn volledig dimbaar waardoor een perfecte balans gemaakt kan worden tussen daglicht en sfeerlicht.
Opdrachtgever: H!P
Interieurontwerp: DSGN4U

Lees meer...

Telefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl